Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

12. mednarodni kongres novih tehnologij v stomatologiji

Dragi kolegi,

V čast nam je, da vas lahko povabimo na že tradicionalni vendar tokrat prvič dvodnevni mednarodni kongres novih tehnologij v stomatologiji.

Tema letošnjega kongresa je uporaba novih tehnologij v zobozdravstvu.

Odbor za zobozdravstvo pri Zdravniški zbornici Slovenije že dvanajsto leto aktivno sodeluje z regionalnimi zobozdravniškimi zbornicami z namenom skupnega sodelovanja na področju podiplomskega izobraževanja in usposabljanja v regiji. Tako smo letos z veseljem sprejeli organizacijo 12. skupnega kongresa, ki bo že tretjič potekal v Ljubljani, in sicer v petek in soboto 15 in 16. 11. 2019, v prostorih Domus Medica.

Regijsko povezovanje zdravnikov in zobozdravnikov je izrednega pomena za razvijajočo se stomatološko stroko, kot tudi za prostor, v katerem bivamo in živimo.

Naša skupna regija je prostor srečevanj, pretekle izkušnje nas učijo, da je povezovanje napredek razvoja, prenos izkušenj pa bistveni del uresničevanje vizije, ki je lastna vsem zdravnikom in zobozdravnikom; to je skrb in kakovostna obravnava pacienta.

Kongres je namenjen seznanjanju zobozdravnikov z uporabo novih tehnologij v zobozdravstvu in razvoju stroke v regiji, povezovanju različnih specialističnih področij v zobozdravstvu z delom splošnega zobozdravnika ter izmenjavi izkušenj pri umestitvi zobozdravniške stroke v zdravstvene sisteme v regiji in v evropskem prostoru. Na srečanju bodo izbrani mednarodni predavatelji predstavili teme z vseh področij stomatologije.

Dosedanje izkušnje skupnih kongresov, ki so bili že organizirani v Zagrebu, Sarajevu, Skopju in Ljubljani, so pokazale, da strokovno sodelovanje ne pozna meja in je stičišče različnih idej, izkušenj in pogledov.

Vabljeni!

Organizacijski odbor: Matjaž Gorkič, dr. dent. med., Krunoslav Pavlović, dr. dent. med., Beti Kruljc Korelc, dr. dent. med., asist. dr. sc. Maja Grošelj, dr. dent. med., Dime Sapundžiev, dr. dent. med.Osnovne informacije:

Naslov: 12. mednarodni kongres novih tehnologij v stomatologiji
Lokacija: Domus Medica, Dunjaska 162, Ljubljana
Datum: 15. – 16. 11. 2019
Organizatorji kongresa: Odbor za zobozdravstvo Zdravniške zbornice Slovenije, Hrvaška komora dentalne medicine;  Zbornica doktorjev dentalne medicine Federacije BIH; Stomatološka zbornica Makedonije

Organizacijski odbor: Matjaž Gorkič, dr. dent. med., Krunoslav Pavlović, dr. dent. med.
Program: Program K4
Kotizacija: 150 EUR
Prijave: elektronska prijavnica

Kontakt in informacije: mojca.vrecar@zzs-mcs.si

Hotelska namestitev: Austria Trend hotel - Registracijski obrazec

Hotel Info: 

https://www.austria-trend.at/en/hotels/hotel-ljubljana