Prijava

Vsebina, do katere želite dostopati, je na voljo samo prijavljenim uporabnikom. Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ali izpolnite obrazec za registracijo.

Pozabljeno geslo

Nazaj na prijavo

Registracija

Potrdi

Nazaj na prijavo

Za pomoč pri prijavi, registraciji ali pozabljenem geslu pišite na našo tehnično podporo.

Vabila


Vabilo na svečano podelitev licenčnih listin - 25. marec 2020

19.2.2020
Letošnja prva svečana podelitev licenčnih listin Zdravniške zbornice Slovenije zdravnikom in zobozdravnikom bo 25. marca 2020 ob 18.00 uri v Modri dvorani Domus Medica.

Preberite več

Magnolija

Klubski koncertni večer: »Barve jeseni« godalni kvartet Magnolija

23.10.2019
V program koncertov za leto 2019/2020 smo uvrstili šest koncertov, ki se bodo zvrstili od novembra 2019 do maja 2020.

Preberite več


Upravljanje čakalnih seznamov in sistem eNaročanja

3.9.2019
V septembru po Sloveniji potekajo regijska srečanja Zdravstvenega inšpektorata Republike Slovenije. Za gorenjsko regijo je srečanje potrjeno in bo potekalo v SB Jesenice v četrtek, 12. septembra 2019, z ​začetkom ob 11. uri, v sejni sobi bolnišnice.

Preberite več

Novice


Zbiramo primere dobre prakse glede vstopnih točk

28.2.2020
Doslej smo seznanjeni z rešitvami v Slovenj Gradcu in Novi Gorici, kjer gre za sodelovanje med bolnišnicami in zdravstvenimi domovi in iz Kočevja, kjer so se organizirali izvajalci iz zdravstvenega doma in koncesionarji.

Preberite več


Kako so se obvladovanja okužbe z koronavirusom lotili na Švedskem

26.2.2020
Na Švedskem primarni nivo izključen iz postopkov jemanja brisov in obravnave potencialno okuženih pacientov. Vsi morajo v primeru, da so bili na katerem od ogroženih območij in da imajo znake in simptome koronavirusa, poklicati na številko 1177, ki je na Švedskem že vrsto let prva vstopna točka za zdravstveno svetovanje populaciji.

Preberite več


Zbornica predlaga, da vstopne točke organizira NIJZ in v njih izvaja preglede ter usmerja paciente ​

26.2.2020
Zbornica predlaga,da se s ciljem maksimalne preventivne zamejitve širjenja koronavirusa regijske vstopne točke organizira v okviru območnih enot NIJZ, to je zunaj prostorov zdravstvenih domov in NMP. Na teh vstopnih točkah NIJZ naj aktivno vlogo prevzamejo epidemiologi, ki bodo v vsakem posameznem primeru odločili glede nadaljnje obravnave.

Preberite več